PERTUBUHAN KEBAJIKAN KASIH NURUL IMAN NEGERI PERAK
VISI


Pertubuhan     Kebajikan     Kasih      Nurul     Iman     Negeri   Perak ( Rumah  Nurul  Iman )  ke arah sebuah Pertubuhan Kebajikan yang bertanggungjawab dan amanah di dalam kerja-kerja kebajikan kepada anak-anak yatim dan miskin tanpa mengabaikan apa-apa yang terkandung dalam Akta kanak-kanak 2001 dan Akta Pusat Jagaan 1993.
Menjadi sebuah Pertubuhan Kebajikan yang paling selamat bagi kanak-kanak amnya atau anak-anak yatim dan miskin khasnya untuk mendapatkan perlindungan.

Menjadi sebuah Pertubuhan Kebajikan  yang menyediakan kemudahan yang lengkap bagi kanak-kanak amnya atau anak-anak yatim dan miskin khasnya untuk mendapatkan pendidikan dan pendedahan kepada IT dan sebagainya.

Menjadi sebuah Pertubuhan Kebajikan yang berkeupayaan membentuk akhlak kanak-kanak amnya atau anak-anak yatim khasnya bagi yang telah mengalami masalah displin atau yang telah terjebak dalam gejala sosial.

Menjadi sebuah Pertubuhan Kebajikan intergrasi bagi kanak-kanak amnya atau anak-anak yatim dan miskin khasnya terhadap permasalahan yang mereka alami serta membantu menyelamatkan mereka dari penderaan, pencabulan dan seumpamanya dengan merujuk kepada Jabatan Kebajikan Masyarakat.

Berusaha menjadi sebuah Pertubuhan Kebajikan yang mendapat pengiktirafan ISO.
DERMA SEKARANG
Select Language :
(Kemaskini 10/11/2018) KAMI AMAT MEMERLUKAN BANTUAN DANA BAGI MENAMPUNG KOS OPERASI PUSAT JAGAAN, Untuk maklumat sila hubungi 0165460071
Bantu Kami
Bantuan Anda Amat Kami Perlukan
PERTUBUHAN KEBAJIKAN KASIH NURUL IMAN NEGERI PERAK
Pentadbir
PUSAT JAGAAN ANAK ANAK YATIM DAN MISKIN NURUL IMAN
Email : admin@nuruliman.org.my
Visitor Online


Bookmark and Share
+605 526 0071
admin@nuruliman.org.my