+6055260071
+6055280071
admin@nuruliman.org.my

Terma Perjanjian Derma

Terma Perjanjian Derma

Sekiranya anda Menyumbang (derma) kepada Pertubuhan Kebajikan Kasih Nurul Iman Negeri Perak, anda bersetuju menerima terma ini. Kami akan dari semasa ke semasa menukar istilah, dan kami menasihatkan anda dari semasa ke semasa, apabila lawatan anda di laman web ini untuk menyemak syarat-syarat ini.


1. Syarat-syarat nuruliman.org.my dan nuruliman.org atau kami atau pemilik atau laman web ini merujuk kepada Pertubuhan Kebajikan Kasih Nurul Iman Negeri Perak (Rumah Nurul Iman ), pemilik laman web.


2. Apa-apa bayaran kepada Pertubuhan Kebajikan Kasih Nurul Iman Negeri Perak atau pemegang amanah yang dinamakan sebagai “SUMBANGAN“. Tiada perkhidmatan, produk atau apa-apa bahan yang akan diberikan jika anda menyumbang kepada kami.


3. Setiap derma akan digunakan untuk membiayai operasi dan pembangunan Pertubuhan Kebajikan Kasih Nurul Iman Negeri Perak (Rumah Nurul Iman).


4. Pengecualian cukai adalah tertakluk kepada peraturan kerajaan (LHDN). Pertubuhan Kebajikan Kasih Nurul Iman Negeri Perak tidak bertanggungjawab terhadap kegagalan mendapatkan pengecualian cukai.


5. Setiap sumbangan tidak boleh dikembalikan. Untuk mengelakkan sebarang kesulitan yang timbul untuk anda dan juga Pertubuhan Kebajikan Kasih Nurul Iman Negeri Perak, adalah penting untuk memikiran dan menilai keputusan anda sebelum membuat sumbangan.


6. Resit rasmi hanya akan diberikan jika diminta. Anda perlu mengisytiharkan amaun sumbangan, tarikh pembayaran, nama dan alamat lengkap untuk tujuan itu.


7. Bayaran melalui paypal.com, mastercard atau kad visa akan ditolak sebagai yuran perkhidmatan sebanyak 3%.


8. Pembayaran melalui pindahan bank dalam talian, pindahan kawat atau cek bank, yuran akan dikenakan oleh bank.


9. Sumbangan yang menggunakan Bitcoin atau Ethereum tidak akan dinilai dengan apa-apa bentuk mata wang fiat pada masa sumbangan dibuat. Jumlah atau nilai Bitcoin atau Ethereum hanya akan dibuat selepas penjualan dibuat. (Resit akan dikeluarkan dalam bentuk kuantiti dari cryptocurrency dan tidak akan bernilai fiat).


Terima kasih kerana membaca istilah dan perjanjian ini.


Alamat Berdaftar
Pertubuhan Kebajikan Kasih Nurul Iman Negeri Perak
Tingkat, 19A, Tingkat 1,
Jalan Kledang 18,
Taman Alkaff,
30020 Ipoh, Perak Darul Ridzuan,
Malaysia.
Tel: 605 526 0071
Faks: 605 528 0071
e-mel: admin@nuruliman.org.my