+6055260071
+6055280071
admin@nuruliman.org.my

Kelahiran Semula Forum Nurul Iman

Kelahiran Semula Forum Nurul Iman

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog nurul iman yang setia… Hari ini admin ingin mengumumkan kewujudan forum nurul iman yang terkini.. yang tercanggih.. yang termoden di zaman yang serba serbi penuh dengan teknologi.

Bagi pembaca yang sering mengikuti perkembangan kami di blog ini pasti sudah tahu dengan kewujudan forum lama yang dilancarkan pada 11 November 2018. Namun, terdapat masalah teknikal dan dijangkiti virus yang tidak dapat diatasi. Oleh itu, admin forum nurul iman telah mengambil keputusan untuk mengubah dari a-z dan sekali gus menukarkan forum lama kepada forum yang baru.

Forum yang direka dengan begitu cantik, menarik dan sangat menenangkan bila anda lawati forum nurul iman . Input yang lebih menarik, lagi teratur dan mudah untuk fahami. Dengan forum yang baru, tidak perlu lagi kita menekan banyak link untuk meletak emoji,warna, gambar dan sebagainya..

Dengan itu, saya mengajak kepada semua pembaca setia blog nurul iman ini agar join kami di forum nurul iman supaya kita lebih mengenali antara satu sama lain.

Semudah abc 123, anda perlu klik pada tulisan biru untuk terus ke forum nurul iman dan daftar serta kenalkan diri anda.

Sekian, Terima Kasih. Thank You.شكرا لك

 

 

SILA KLIK DI BAWAH . TERIMA KASIH 

⇓⇓⇓

Forum Diskusi Nurul Iman

⇑⇑⇑

 

 

 

LAMANWEB RASMI                                         AKAUN SUMBANGAN                                               HUBUNGI KAMI

 

 

 

 

 

Bersama Beramal

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of